MAGYAR ENGLISH DEUTSCH
 
CITY TAXI
"ÚJ" TÜNDÉRKERT ÉTTEREM
hotel-, panzió-, apartman- és szállás-adatbázis
   
 
 
Ha munkavégzés céljából szállásra van szüksége, lakjon nálunk a HOTEL TIMONBAN!
Az Önök számára HOSSZÚ TÁVON kiadó szobáink ára:
150.000,- Ft / hó
SZERETETTEL VÁRJUK!
 

Ezúttal szeretnénk bemutatni a Budapest központján áthaladó fő közlekedési útvonal mentén 2007 januárjában épült otthonos, 3 csillagos szállodánkat.
A budapesti repülőtértől nem messze fekvő háromszintes modern, mediterrán hangulatú épület üzletemberek, turisták, valamint diákok és sportolók számára egyaránt kellemes szálláslehetőséget biztosít. Elhelyezkedésének köszönhetően a belváros felől is egyszerűen megközelíthető.

Az első két szinten 26 igényesen kialakított - zömében 2-3 ágyas - légkondícionált, kábel TV-vel, internet csatlakozóval, zuhanyzóval, wc-vel ellátott szoba várja kedves vendégeit, itt 2 családi szoba is rendelkezésre áll.
 
A harmadik szinten 29 fő számára 7 db olcsóbb kategóriájú 2-3-4 ágyas szoba került kialakításra, melyekhez közös vizesblokk tartozik az emeleten.
 
A szálloda teljes ágykapacitása 103 fő.
 
A szobák televízióval és társasjátékokkal felszerelt tágas és hangulatos társalgókból nyílnak.
 
Megközelítés a BELVÁROS felől:

Gépkocsival: Erzsébet-híd - Rákóczi út - Fiumei út - Orczy út - Nagyvárad tér felől az Üllői úton a Liszt Ferenc repülőtérre vezető felüljáró mellett kifelé haladva.
Tömegközlekedéssel: A 3-as metróval a Határ útig, majd az 50-es villamossal. A villamos megálló (Tinódi utca) a szálloda közvetlen közelében található.

 
Megközelítés a REPÜLŐTÉR felől:

Gépkocsival: Vecsés felől Budapest felé a 4-es főúton, onnan tovább a vasúti kereszteződésen áthaladva az Üllői úton a belváros felé.
Tömegközlekedéssel: 200-as busszal Kőbánya-Kispest végállomásig, majd a piros 136-os busszal 1 megálló a Margó Tivadar utcáig. Onnan gyalog, vagy az 50-es villamossal vissza az Üllői úton 1 megállót a Határ út felé a Ferenc utcáig.

 
 

Hotel Timon 2007 • design: Infosystem CDS